svein erik fylkesnes-7064

Transport

Hvordan komme seg fra A til B under arrangementet?

Transport til Lysebotn

Enkleste og beste transportmuligheten vil bli for mange å ta ferge fra Lauvik (se egen sak)

Med bil til Lysebotn. Det er begrenset med parkeringsmuligheter ved mål slik at man må regne med å måtte parkere et stykke før man kommer til Øygardstøl hvor mål på løpet er. Det tar minimum 3 timer å kjøre fra Sandnes til Lysebotn (Sandnes, Ålgård, Sirdal, Lysebotn).

Dette året pågår det også veiarbeid ved Dirdal (stengt vei) som vil gjøre kjøreturen lengre enn 2.5time som den tidligere var. En kjørerute fra Ålgård er via Vikeså og over til Byrkjedal. Også på denne veistrekningen er det veiarbeid, med kolonnekjøring. Kolonnen kjører hver halvtime fra Veen mot Byrkjedal (kvart over, og kvart på hver klokketime). Den best anbefalte er heller via Tonstad som er noe lenger, men sannsynligvis kortere i tid da en slipper veiarbeid.

Det vil bli anvist parkering langs veien. Det settes opp skyttelbusser fra parkering og ned til målområdet. Vi oppfordrer folk til å kjøre sammen. Veien vil i hovedsak være stengt fra parkering og ned til start. Det settes opp buss fra mål ned til start for å transportere løpere i lang løype. Det blir ikke anledning til privat transport.  Se buss tider, disse vil gå presis så man må være ute i god tid. Løpere i kort løype må gå fra mål og ned til start. Det blir ikke anledning til å kjøre disse ned.
 

Transport under Blinkfestivalen i Sandnes


Det blir ikke noe felles transport under dagene i Sandnes, men Kolumbus busser har en fin reiseplanlegger som lar deg enkelt finne ut hvilken buss du kan ta for å komme deg rundt der du vil.