Svein%20Erik%20Fylkesnes-7064

Transport

Hvordan komme seg fra A til B under arrangementet?

Transport til Lysebotn

Enkleste og beste transportmuligheten vil bli for mange å ta ferge fra Lauvvik (info kommer).

Med bil til Lysebotn. Det er begrenset med parkeringsmuligheter ved mål slik at man må regne med å måtte parkere et stykke før man kommer til Øygardstøl hvor mål på løpet er. Det tar minimum 3 timer å kjøre fra Sandnes til Lysebotn (Sandnes, Ålgård, Sirdal, Lysebotn).

Det vil bli anvist parkering langs veien. Det settes opp skyttelbusser fra parkering og ned til målområdet. Vi oppfordrer folk til å kjøre sammen. Veien vil i hovedsak være stengt fra parkering og ned til start. Det settes opp buss fra mål ned til start for å transportere løpere i lang løype. Det blir ikke anledning til privat transport.  Se buss tider, disse vil gå presis så man må være ute i god tid. Løpere i kort løype må gå fra mål og ned til start. Det blir ikke anledning til å kjøre disse ned.
 

Transport under Blinkfestivalen i Sandnes


Det blir ikke noe felles transport under dagene i Sandnes, men Kolumbus busser har en fin reiseplanlegger som lar deg enkelt finne ut hvilken buss du kan ta for å komme deg rundt der du vil. 


Flybussen Sandnes - Henta.no


Henta.no er en transport tjeneste som tilbyr å hente deg på din nærmeste bussholdeplass i Sandnes sentrum og Austrått. Boreal Travel har nettopp relansert Flybussen Sandnes som henta.no, og tilbyr med dette 50% rabatt i hele juli og august. Perfekt for tilreisene som benytter seg av fly.

Slik gjør du det:

1.      Last ned appen henta.no, eller bestill på nettsiden www.henta.no

2.      Legg inn tid og sted

3.      Bussen kommer!


Bestilling av reise må skje senest kl. 18:00 dagen i forveien.

Ved reiser til Stavanger lufthavn, Sola velger man tidspunktet man ønsker å ankomme flyplassen, og vil da motta et varsel om når bussen henter deg når bookingen stenger dagen før avreise. Ved reiser fra Stavanger lufthavn, Sola velger man tidspunktet man skal dra fra flyplassen.

Ved å gå inn på "Mine bestillinger" kan man se både når bussen ankommer holdeplassen, og hvor den befinner seg i sanntid på kartet.