Øystein Pølsa Pettersen klar for Blinkfestivalen

Øystein Pølsa Pettersen klar for Blinkfestivalen

Øystein Pølsa Pettersen klar for Blinkfestivalen

23.07.2015

Som nybakt far inntar han nok en gang skifestivalen han trives så godt i.

Øystein Pettersen, bedre kjent som "pølsa" har vært en av de mest dominerende under Blinkfestivalen. Hele 5 år har han vunnet i Sandnes gater, og har derfor blitt døpt "kongen av Sandnes". Han er en showmann uten like som elsker å konkurrere i Sandnes, og han ble raskt en publikumsfavoritt her! 

Vi er veldig glad for at fødselen til hans kone skjedde i forkant av festivalen slik at vi kunne få muligheten til å få en av Blinkens legender nok en gang til start. Der skal han prøve blant annet å slå tilbake mot Sondre Turvoll Fossli som har vunnet de to siste årene og fått klengenavnet "kronprinsen av Sandnes". Nå er det igjen pølsa sin tur til å showe, og han har nok et stort ønske om å sette kronprinsen på plass og igjen bli hyllet av folkemassene langs vågen. 

Øystein har i det siste satset på langløp, og en kunne frykte at dette kunne gått utover hurtigheten, men sannheten er vel at stort fokus på styrketrening faktisk kan ha hjulpet han i og bli enda råere i stavisettet. Kanskje kan enda råere stavbruk bli nøkkelen til nok en seier under Blink-helga? Vi gratulerer uansett Øystein som nybakt far, og ønsker han hjertelig velkommen til Blinkfestivalen!

Øystein Pølsa Pettersen klar for Blinkfestivalen

spurt1