Blink får egen meteorolog

Blink får egen meteorolog

Blink får egen meteorolog

20.07.2016

Kristian Gislefoss har første prognose klar!

​Kristian  som vi kjenner best fra NRK sine værmeldinger blir å finne under årets Blinkarrangement for å gi oppdaterte prognoser. Han skal bistå arrangøren med oppdaterte værprognoser for Sandnes, Lysebotn og Gjesdal. Nøyaktige værmeldinger vil blant annet være viktig for TV produksjonen som bruker helikopter. I tillegg er det nyttig for både løpere og publikum å få vite mest mulig om dagens vær!

Vi skal gi dere oppdaterte meldinger på vår hjemmeside og gjennom vår facebook side i tiden som kommer. Vi gleder oss til å få besøk av Gislefoss og håper selvsagt at han vil snakke mest om sol og tørr asfalt...!

Første prognose klar!

Første prognose fra Kristian kom torsdag 20.07.16: "Det ser ut til å bli ustabil værtype med byger. Vinden stort sett fra vest. Temperatur fra fra 15-18 grader, med sol rundt 20 grader."

Det Kristian sier er at vi ikke bør legge vekk regnklær/paraplyer helt enda, men at det også er store sjanser for en del perioder med sol under festivalen. Prognosene er også foreløpig veldig usikre, og kan fortsatt endres en del!

ecmwf lysebotn-200716

ecmwf sandnes-200716

Oppdatering kommer fortløpende inn mot festivalen!

Bilde: Ole Kaland / NRK

Blink får egen meteorolog