Blink gratulerer de lokale skitalentene

Blink gratulerer de lokale skitalentene

Blink gratulerer de lokale skitalentene

12.04.2019

Våre lokale talenter har hevdet seg på den nasjonale og internasjonale arenaen.

Denne vinteren har vært en braksuksess for våre langrennsløpere og skiskyttere internasjonalt. Norge ble beste nasjon både i ski VM og skiskytter VM.
Våre lokale talenter har også hevdet seg på den nasjonale og internasjonale arenaen. Det er gledelig å se at det spirer og gror godt i de lokale klubbene, og unge talenter har for alvor begynt å ta steget opp. De som har hevdet seg best er;

Martin Nevland, Figgjo IL/Team iSandnes slo til med 2 NM gull og 1 NM sølv i løp av vinterens skiskytter NM. Totalt har Martin nå 6 NM gull og 1 NM sølv! Han ble også tatt ut til den norske troppen som dro til Sarajevo for å delta på EYOF/ Europeisk Ungdoms-OL. Her leverte han gode resultater.

Eirik Idland, Figgjo IL/Team iSandnes ble også tatt ut til å delta i EYOF/ Europeisk Ungdoms-OL. Eirik leverte gode resultater på de individuelle konkurransene, og ble dermed tatt ut til stafettlaget. Eirik gikk en meget sterkt etappe og var med på å dra OL gullet hjem til Norge!

Sivert Wiig, Gjesdal IL/Team Veidekke Vest ble tatt ut til å representere Norge under U23-VM i Lahti, hvor han ble nummer fem på sprinten. Etter mange sterke resultater gjennom sesongen, ble han også tatt ut til WC sprinten i Drammen, hvor han kom seg til semifinalen og ble nummer ni.

Linn Ravndal, Gjesdal IL har holdt høyt nivå gjennom hele sesongen, med flere topp ti plasseringer. Det hele toppet seg da hun tok hjem NM gullet på distansen 5km klassisk.

Herborg Idland, Figgjo IL leverte en rekke gode resultater i 16 års klassen, og tok hjem gull og sølv fra hovedlandsrennet i skiskyting. Dette er uoffisielt NM for 15 og 16 åringer.

Per Strand Hagenes, Sandnes IL tok sølv på distansen 5 km klassisk under hovedlandsrennet for langrenn. En sterk prestasjon i en tøff klasse.

Blink gratulerer de lokale skitalentene