Blinkfestivalen årets langrennsarrangør

Blinkfestivalen årets langrennsarrangør

Blinkfestivalen årets langrennsarrangør

27.10.2016

Blinkfestivalen vant i sesongen 2016 pris fra skiforbundet for årets beste arrangør

Det vil si at blant alle langrennskonkurransene som ble arrangert på nasjonalt og internasjonalt nivå så var det Blinkfestivalen som var sesongets beste arrangement. Vi er veldig stolt av å motta denne prisen fra Norges skiforbund som et bevis på hvor grundig og godt arbeidet som er lagt ned for å kunne arrangere gode konkurranser både for publikum og utøvere. 

Fra forbundet under utdelingen heter det:
  • I fjor fikk de nesten flest stemmer som årets arrangør
  • Skiforbundet tenkte – et sommerarrangement som får nesten flest stemmer?? Hva gjør de som de andre ikke gjør?
  • I år fikk vi det endelige svaret: De gjør alt  riktig, de er faktisk best i klassen!
  • Årets langrennsarrangør er Blinkfestivalen

Juryen som gav prisen la vekt på "solid planlegging, organisering og gjennomføring, og at man greier å skape en god opplevelse for deltagere, ledere, publikum og andre involverte (og TV-seere der det er aktuelt)". At nettopp Blinkfestivalen var årets arrangement begrunnes med følgende: 
  • Fra en begynnelse noen år tilbake i tid har de bygget opp Blinkfestivalen til å bli ett av de best gjennomførte arrangementer vi har.
  • Godt gjennomførte renn både for ungdom/bredden og for eliten
  • Stor stemning med publikum mm alle dager
  • Rammefaktorer som bygger en atmosfære rundt arrangementet
  • Profesjonelt, men fortsatt med idretten som sentral arrangør, spiller på lag med idrettslagene.

Det at et sommerarrangement oppleves både av utøvere, ledere og publikum som det beste arrangementet gjennom sesongen er noe vi setter høyt, og sikter mot å bli enda bedre allerede til neste år! Blinkfestivalen har hatt gradvis utvikling både i program og størrelse og vil fortsette å utvikle seg for å bli så gode som vi kan bli. Vi vektlegger at både utøvere (store og små) og publikum skal få en totalpakke fra festivalen som gjør at de sitter igjen med gode opplevelser og minner.

Vi håper å se deg tilbake allerede neste sommer, og er du en av de som enda ikke har tatt turen synes vi at (ski)ferien skal legges til Blinkfestivalen kommende sommer!!

Blinkfestivalen årets langrennsarrangør