Blinkfestivalen Dag 3 Sandnes

Blinkfestivalen Dag 3 Sandnes

Blinkfestivalen Dag 3 Sandnes

29.07.2016

Første Blinkdag i Sandnes er i gang for aldersbestemt, og eliten skal innta byen i ettermiddag!

På programmet for aldersbestemt står langrennsprolog og kvartfinaler, mens skiskytterne skal ha sin kvalifisering til lørdagens finaler! De aldersbestemte har holdt på siden grytidlig om morgenen da innskyting for skiskytterne begynte allerede kl.07.00 og langrennsprologen 07.15. Allerede 06.30 var de første uti løypene og varmet opp!

Eliten får sove litt lenger og skal ikke i aksjon før kl.15.00 da innskyting og oppvarming starter. Deretter følger skytedueller, kvalifisering og fellestarter for skiskytterne, mens langrennsløperne skal igjennom prolog og sine fellestarter. Sjekk programmet her for fullstendig oversikt over hva som skjer når! 

Verdenseliten til start

Hele verdenseliten stiller til start både for skiskytterne og langrennsløperne, og fullstendige startlister kommer her så raskt de er klare! Det blir hard kamp om seirene, men vi kan våge oss på noen favoritter til de ulike øvelsene:

Skytedueller Menn: Tarjei og Johannes Bø er vanskelig å komme utenom. En åpen øvelse der også tyskere og franskmenn er gode!
Skytedueller Kvinner: Dorothea Wierer er den store favoritten her! Vant konkurransen i fjor, og er blant verdens beste og kjappeste skyttere!

Fellestart skiskyting menn: Bø-brødrene, Bjørndalen, Peiffer
Fellestart skiskyting kvinner: Dorin-Habert, Wierer, Eckhoff, Olsbu

Fellestart langrenn menn: Northug, Pellegrino, Cologna
Fellestart langrenn kvinner: Kvåle, Falla, Østberg, Niskanen

I Kveld blir det også konsert i Vågen. Hanne Boel skal sammen med gruppa Lava spille opp til fest og moro i Sandnes fra kl.20.30!

Følg vår hjemmeside og facebook for jevnlig oppdatering!

Foto: Axelar, Rune Helliesen

Blinkfestivalen Dag 3 Sandnes