Datoen klar for Blinkfestivalen 2015!

img 4397-2

Datoen klar for Blinkfestivalen 2015!

09.01.2015

Blinkfestivalen 2014 slo alle rekorder iforhold til tidligere år, og det ble en stor suksess. Planleggingen til årets festivalen er for lengst i gang og målet er å gjøre festivalen enda et hakk bedre enn i fjor og skape som foregående år sommerens store skiopplevelse.

Med store ski- og skiskytterstjerner, arrangement for de yngste, konserter og festivalstemning kommer garantert også Blinkfestivalen 2015 til å bli en stor opplevelse både for deltagere og publikum.

Årets start vil bli torsdag 30.juli med det tradisjonelle motbakkeløpet "Lysebotn opp", som er en av årets hardeste økter for skiløperne med 7,5km skøyteløp opp serpentinsvingene fra Lysebotn til målgang ved kafeen Ørneredet. Forutenom en fantastisk naturopplevelse vil løperne og publikum få rene "Tour de France" stemning når folkehavet med norske flagg heier heltene våre mot mål.Videre følger ski- og skytedueller i Sandnes gater fredag 31.juli og lørdag 1.august der vi få se flere store stjerner konkurrere om å bli best på sommerføre! Samtidig foregår det aktiviteter for små som får prøve både å skyte og gå på rulleski bla. Og når kvelden kommer er det afterskiparty i Vågen med både konserter og servering.


Så sett av 30.juli til 1.august til det som garantert blir sommerens største skiopplevelse på Blinkfestivalen 2015! :)

 

Datoen klar for Blinkfestivalen 2015!