Gir Abel og Eidsvåg i gave til folket

Gir Abel og Eidsvåg i gave til folket

Gir Abel og Eidsvåg i gave til folket

01.06.2015

Musikalske opplevelser er blitt en sentral del av idrettsarrangementet BLINK. I forbindelse med årets Skifestival er det Bjørn Eidsvåg og Morten Abel som skal sørge for takt og tone.

"Vi ser virkelig fram til Blink Festivalen den 1. august.  Vi stiller med nytt band og kommer til å presentere det nye albumet, samt meske oss med klassiske hits", sier Morten Abel. Artisten gleder seg til å være musikalsk alibi under idrettsarrangementet.

Fredagens konsert med Bjørn Eidsvåg (31.07) gis i gave av Sandnes Sparebank, mens Morten Abels opptreden lørdag kveld (01.08) er en gave fra Øster Hus. 

Byfest

BLINK har siden starten tatt mål av seg å være en folke- og familiefest. Derfor er vi svært fornøyde med å ha fått med oss disse artistene og ikke minst er vi strålende fornøyd med at Øster Hus og Sandnes Sparebank stiller opp med en slik gave til folket, sier festivalsjef Odd Langhelle.
"Byfest og to av våre største popstjerner, det er bare til å ta turen ned i Vågen", slår festivalsjefen fast.
 
Viktig å bidra

"Som byens bank ønsker vi å være med å skape unike opplevelser for alle i Sandnes. Blink er en folkefest i hjertet av byen og vi er stolte over å kunne bidra til å gjøre festivalen enda mer innholdsrik", sier Eirik Haver, banksjef Sandnes Sparebank i Sandnes.

"Vi bryr oss om mer enn hus, og vi er opptatt av idrett og kultur. Derfor er det veldig kjekt for oss å bidra til at et så bra og etter hvert viktig arrangement opprettholdes og drives videre. Konsertene er blitt en viktig del av BLINK og bidrar til at festivalen favner alle. BLINK er det største samlende arrangementet i Sandnes, det gir en bra profil for byen og det er gratis for alle", sier Njål Østerhus.

"Som artist er Morten Abel nummer en, klart vi må ha med ham på et arrangert som også er nummer en", legger han til.
 

Gir Abel og Eidsvåg i gave til folket