Guide World Classic Tour

Guide World Classic Tour

Guide World Classic Tour

04.04.2017

Det er klart for langløpscup på rulleski også i år. Blink Classic er et av 4 renn i den nystartede rulleskicupen.

For første gang ble det arrangert langløp under Blinkfestivalen i fjor sommer. Ved den anledning åpnet det også for tidenes første world classic tour på rulleski. I år er det klart for en ny utgave av cupen som får sponsornavnet "Guide World Classic Tour" i 2017, 2018 og 2019 utgaven. Les mer om navneskiftet på hjemmesidene til cupen!

4 renn med en spektakulær avslutning

Årets utgave vil bli over 4 renn, og åpnes med Olaf Skoglunds Minneløp over 80km (30km kort versjon) 1.juli. Deretter står Blink Classic under vår egen festival som runde 2 i cupen med 60km langløp (17km kort versjon) onsdag 27.juli.

Den 26 august går cupen over riksgrensa til vårt naboland og til det tradisjonelle langløpet Alliansloppet som "kun" er 48km langt (16/32km kortere versjon), men hadde i fjor 1600(!) deltakere.

Nytt av året er at cupen avsluttes på spektakulært vis i Italia der langløpet "Fiemme Rollerskicup" på 60km skal skille de best fra hverandre i cupen. Her blir det en beinhard avslutting opp Alpe Cermis klatringen som også holder målgang på Tour De Ski, altså den beryktede monsterbakken!

Guide World Classic Tour