I morgen starter Blinkfestivalen 2015

I morgen starter Blinkfestivalen 2015

I morgen starter Blinkfestivalen 2015

29.07.2015

I tillegg til supre konkurranser proppfulle av skistjerner både i langrenn og skiskyting har vi også mye annet å by på disse dagene!

Imorgen torsdag står Lysebotn opp for tur.


Arrangementet foregår inderst i Lysefjorden i fantastiske naturomgivelser, og motbakkerennet som går fra bunn og opp til Ørneredet er en av de hardeste øktene skistjernene har gjennom sommeren. Rekord gode felt og store folkemengder forventet er dette noe du ikke må gå glipp av!
 

Fredag og Lørdag vender festivalen inn i Sandnes sentrum


Her blir det skifest to dager i strekk, der det skal konkurreres i mange øvelser både for elite og aldersbestemte klasser. I tillegg avholdes det en rekke andre aktiviteter rundt om i Sandnes i forbindelse med festivalen, sjekk ut kulturprogrammet!:

Kid Camp: Arrangøren sørger for at de yngste får prøve seg både på rulleski og laserskyting på blinker begge dager fra kl.12.00-21.00 nede på Ruten hvor et eget område kalt Barnas By er satt av! Her kan også barna prøve seg på klatring arrangert av "bratte rogalands venner".

Brunsj: Lørdag formiddag kl.11.00-12.00 arrangeres det gratis brunsj til byen akkompagnert av salsabandet Chipeco!

Konserter: Det blir underholdning for barn og unge fra scenen lørdag formiddag da "Galen i halen" og Henrik Høven fra MGP jr. skal opp på scenen i Vågen fra kl.15.00. I tillegg blir det kveldskonserter for de voksne med Bjørn Eidsvåg fredags kveld, og Morten Abel lørdags kveld!

Autografsigneringer: Det blir også muligheter til å ta bilder og få autografer av landslagsutøvere.
SR-bank arrangerer autografskriving med landslagsutøvere i smørebussen både fredag og lørdag kl.13.00-kl.14.00.
Norengros arrangerer autografskriving med landslagsutøvere utenfor kulturhuset fredag kl.16.30-17.30
Skiskytterlandslaget lar deg ta bilde i deres smørebuss og bli en del av landslaget lørdag fra kl.12.00

I tillegg skjer det utrolig mye annet gøy rundt om i byen. Boder, aktiviteter og konkurranser som alle kan besøke og delta på om de ønsker. Så her er det bare til å glede seg til ei heidundranes helg med Blinkfestivalen!!

I morgen starter Blinkfestivalen 2015