Konserter under Blink

Konserter under Blink

Konserter under Blink

08.05.2018

Vamp, Odd Nordstoga og CC Cowboys spiller alle under årets festival

Som tidligere år blir Blinken fullspekket med flotte konsertopplevelser. I år blir det kjente kjære artister som skal få Ålgård og Sandnes publikumet i sang og dansehumør.
 

CC Cowboys til Ålgård

Først ut på Ålgård er CC Cowboys. Etter langløpet er ferdig sett på storskjerm i Ålgård sentrum spiller bandet opp til fest på kvelden. 
CC Cowboys har i 28 år vært garantister for norsk rock av ypperste kvalitet. De har oppnådd en rekke utmerkelser, fått tildelt gull- og platina-troféer, hatt tusenvis av spillejobber og har en imponerende rekke hit-låter på samvittigheten. De har også tidligere vært på Blinkfestivalen med stor suksess, og i år vender de tilbake!
ccc 3%2c foto raymond mosken

Månemannen dukker opp?

På fredagen under festivalen er det VAMP som gjør sin Blink-debut. For et stappfullt Vågen skal bande by på Afterski fra scenen.

Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Som været på vestlandet er de fulle av kontraster; fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. Gjennom 26 år har de spilt inn 10 studioalbum, gitt ut 14 album totalt og  høstet mye heder og ære. De har solgt godt over 1 million plater og blant annet mottatt 5 Spellemannpriser og Prøysenprisen. Denne høsten tildeles de også Medaasprisen 2017.
vamp-pressebilde-landskap-farge

Telemarks store sønn

Lørdagen får vi felespel og full fest, når Odd Nordstoga tar med seg bandet sitt og setter fyr på et feststemt Sandnes publikum!

"Odd Nordstoga er klar med eit nytt studioalbum. Albumet, rett og slett ei dobbeltplate, har fått namnet «Kløyvd». 
Dette albumet viser på sett og vis to sider av artisten og låtskrivaren Odd Nordstoga. Den eine sida er akustisk, forteljande og lenande mot vise- og countrygenren. Den andre er meir høgmælt, elektrisk og med kjenslene springande rett ut frå musikken."

"Odd Nordstoga og hans fantastiske band gledar seg veldig til å koma ut å framføre denne plata! I tillegg lovast sjølvsagt ein utsøkt bukett låtar frå den etterkvart ganske omfattande back-katalogen. Dette kjem til å bli så moro. Dette kjem til å bli bra!"
odd nordstoga %c2%a9 agnete brun-kopi
 

Konserter under Blink