Ny mosjonist-trasé Blink Classics

Ny mosjonist-trasé Blink Classics

Ny mosjonist-trasé Blink Classics

23.05.2018

Til årets festival vil vi gjøre det enda lettere for nybegynnere å delta under Blink Classics

Vi ønsker å bidre til folkehelsen, og får flest mulig ut på rulleski. Enten om de er unge, gamle, erfarne eller nybegynnere skal det være et alternativ til deg som ønsker å konkurrere på rulleski.

Onsdag 1.August åpner Blinkfestivalen 2018 på Ålgård. Her vil starten gå for eliteklassen som skal stake seg igjennom 60km med asfalt før de når målbyen Sandnes. Samtidig vil det også foregå konkurranser i 50km, 20km og nå også 15km lange løyper. Her kan alt fra unge talent, supermosjonister, mosjonister og nybegynnere delta.

Den nye løypa vil bli så flat som mulig, og unngå de store oppover og nedoverbakkene. Starten vil foregå samme plass som eliteklassene på Ålgård. Fra der vil 15km løypa følge vei til Figgjo og over på sykkelsti som vil ta utøverne direkte til Sandnes via Austrått. Der 20km løypa svinger innom Melshei og Sandnes Arena, vil 15km passere rett forbi Bråstein og ta raskeste vei til Sandnes.

Vi oppfordrer foreninger, firmaer eller vennegjenger til å dele turopplevelsen på rulleski. Les mer om Blink Classics her (samt mosjonist-tips), og meld dere på her!

Dette blir gøy!!

Ny mosjonist-trasé Blink Classics