Russerene med hattrick

Russerene med hattrick

Russerene med hattrick

04.08.2018

Den tredje langrennseieren til Russland under Blink

Også herrenes sprint ble spennende, og etter tette kvart og semifinaler var det et sterkt finaleheat som skulle gjøre opp om seieren på siste langrennsøvelse under Blink 2018. I feltet fant vi blant annet Eirik Brandsdal og Pellegrino.

Sjåstad Christiansen doblet

Blant de gode langrennsløperne var også skiskytter Vetle Sjåstad Christiansen som like greit deltok i begge øvelser. I langrennsprologen gikk han like greit frem og vant hele prologen. Kvartfinalen var han solid, men når semifinalen kom begynte han nok å merke kjøret fra å gå dobbelt, og han fikk slite, og ble slått ut like før finalen.

3 norske i finalen

Til finalen gikk 3 nordmenn inn som kanskje de tre største favorittene. Brandsdal og Dyrberg Ek vant hvert sitt heat, og seilte dermed opp som de største favorittene foran herrenes finale. Med seg hadde de landsmann Tefre, russeren Retivykh og italienerne De Fabiano og selveste Pellegrino.

I finalen ble det jevnt og kniving, men på slutten var det nok en russer som vant på Blink! Retivykh tok russerenes tredje seier i Blinkuka (Bolshunov og Ustiugov vant tidligere). Bak Revitykh fulgte Federico Pellegrino, mens Aleksander Emil Dyrberg Ek sikret Norge en plass på pallen.
38511375 1361635963970501 5917599875934978048 n
Foto: Axelar / Arild Aarnes og Nanco Hoogstad

 


Russerene med hattrick