Skiskyting og Langrenn mest populært i Rogaland

Skiskyting og Langrenn mest populært i Rogaland

Skiskyting og Langrenn mest populært i Rogaland

27.06.2016

I en undersøkelse gjort av Sponsor Insight er det komt frem at rogalendinger er svært opptatt av de to vinteridrettene.

I den nylige undersøkelsen som pågikk fra januar til mai 2016, kommer det frem at skiskyting er den mest populære idretten i fylket, hakket foran langrenn. Selv om Rogaland er et snøfattig fylket, er det skiidrettene som er de mest populære blant befolkningen (foran fotball, håndball og alpint) når de blir spurt om sine interesser.

Trenden er den samme på landsbasis der skiidrettene dominerer sportsinteressen blant befolkningen foran de andre store idrettene viser ferske tall fra Sponsor Insight.

idrettsinteresse rogaland fylke
Idrettsinteressen i Rogaland fra undersøkelse utført av Sponsor Insight.

Blinkfestivalen har de to mest populære idrettene


Blinkfestivalen er svært glad for å ha de to mest populære idrettene med i vår festival. Blinkfestivalen har også muligens hatt en påvirkningskraft mot at også rogalendninger setter skiskyting og langrenn foran andre store idretter. Vi håper interessen for både skiskyting og langrenn fortsetter å vokse, og som trenden har vært de siste årene kan langrenn og skiskyting på sommerstid også styrke dette ytterligere! Vi gleder oss til å vise frem de flotte skiidrettene både for publikum på festivalen, og for alle TV-seerne rundt om i landet vårt.

Skiskyting og Langrenn mest populært i Rogaland