Status påmelding til seniorklassene

Status påmelding til seniorklassene

Status påmelding til seniorklassene

20.05.2015

Vi begynner nå å få oversikt på landslagsløpere, utenlandske seniorløpere og ventelister.

Her er en foreløpig status:

Alle som har satt seg på venteliste i senior skiskyting damer og menn har nå fått plass og er påmeldt! Dette gjelder også senior damer langrenn, både i Sandnes og i Lysebotn!

I senior herrer langrenn har vi ennå ikke funnet plass til alle som står på ventelista. Dette gjelder både Sandnes og Lysebotn. Vi jobber med både tidsskjema og antall rulleski med håp om at de alle fleste skal få plass også her.

Dersom vi må foreta prioriteringer her kommer vi til å vurdere tidspunkt for når en satte seg på venteliste og rangering i forhold til FIS punkter. Vi kommer tilbake med mer info om herrer senior langrenn innen et par uker.

Juniorer som har meldt seg på i både junior- og seniorklassen vil bli strøket fra senior og får kun delta i klasse junior. Juniorlandslagene i langrenn og skiskyting har fått tilbud om å delta i seniorklassen, og da kun seniorklassen. Junior damer langrenn har fått anledning til å delta i både senior og juniorklassen da det er bedre plass i seniorklassen.

Vi oppfordrer fortsatt alle seniorer som ønsker å delta i Blink å sette seg på venteliste ved å sende e-mail til: arne.idland@skiskyting.no
For aldersbestemte klasser finnes egne ventelister som du finner kontaktinformasjon til under fanen "Kontakt".

Det jobbes også med løsninger i aldersbestemte klasser. Informasjon om status her kommer om noen dager...!

Status påmelding til seniorklassene