Tidenes startfelt til Blink?

Tidenes startfelt til Blink?

Tidenes startfelt til Blink?

02.06.2017

Det vrimler av skistjerner når blant annet Bjørgen gjør comeback

Blink 2017 kan få tidenes tøffeste startfelt i samtlige konkurranser. Utøvere fra 16 nasjoner, og med en drøss av VM og OL medaljer i lomma, ligger alt til rette for knallharde konkurranser 4 dager til ende. Forutenom de aller beste norske både innenfor skiskyting og langrenn, stiller de beste av de beste utlendingene opp for å hindre hjemmeseier!

Blink Classics med verdensklassefelt

Fjorårets langløp bestod i hovedsak av langløpslagene og deres stjerner, med unntak av Petter Northug som like godt vant tidenes første Blink Classics. Dette året vil både han og langløpspesialistene få enda hardere kamp når det russiske kjempen Ustiugov stiller til start. Sergej var uimotståelig i vinter og fikk med seg både Tour De Ski seieren og 2 gull og 3 sølv fra VM i Lahti. I tillegg vil vinneren av 15km klassisk fra VM, Iivo Niskanen gi Northug og co kamp, og det samme vil selvsagt også Martin Johnsrud Sundby som kanskje blir den største favoritten!

Bjørgen og Kalla superduell

Endelig gjør langrennsdronninga også comeback på Blinkfestivalen etter å ha vært borte med skade i 2016. Mot seg får hun en av sine argeste konkurrenter Charlotte Kalla fra Sverige, som i likhet med Marit måtte stå over festivalen pga skade i fjor. Samtidig vil nok andre norske som Østberg, Weng og Falla prøve å vinne i Lysebotn og Sandnes, og vil få hard kamp fra blant annet Parmakoski.

%c3%98rjan dalseth p7290502
 

Verdens beste skiskyttere kommer

Også på skiskytterne stiller verdensstjernene sterkt. Blant herrene skal Svendsen og Bø-brødrene igjen prøve å blant annet tukte det franske landslaget. På kvinnesiden blir det en sannsynlig kamp mellom norske Olsbu og Eckhoff og Dorin-Habert og Yurlova.

%c3%98rjan dalseth-7300750

Tidenes startfelt til Blink?