Underholdning for Barn & Unge

Underholdning for Barn & Unge

Underholdning for Barn & Unge

12.07.2017

DigGar fra Norske talenter skal i år underholde fra scenen.

Det blir i år som tidligere underholdning fra scenen for barn og unge. Lørdag kl.15.00 er scenen klar for de yngste, og Ove Rocketroll er først ut. 


Rocketroll som engasjerer barna


"Ove Rocketroll kommuniserer med barna på en livlig og leken måte, som gjør at små og store barn og mange voksne synes at de får en trivelig og opplevelsesrik stund. 

Rocketrollet er ikke beskjedent, men går rett på sak og aktiviserer barna med humoristiske sangnumre og moro-sketsjer. Videre får barna besøke Ove Rocketroll sitt eget land, «Kokoland» med de leker og ablegøyer som finnes der. 

Rocketrollet tar også barn opp på scenen, der de får en gave dersom de forteller en vits eller synger en sang." - Fra Rocketrolls egen hjemmeside
ove-gitar-hopp150dpi

Skiskytter med sangstemme

Etter Ove Rocketroll blir det musikals innslag fra de populære sangerne kjent fra Norske talenter, nemlig DigGar.

"DigGar består av Ingrid og Sivert. To aktive 15 åringer som har markert seg på flere arenaer i de siste årene. Ingrid som skuespiller/ sanger og musikalartist og Sivert som skiskytter og gitarist, sammen er de duoen DigGar som deltok på Norske Talenter sesong 8. De har de siste åra opptrådt på flere store og små sener tross sin unge alder."

Spiller også på Ålgård

DigGar skal også spille på Ålgård under folkefesten her i forkant av langløpet. Det litt spesielle er at Sivert også deltar som skiskytter under festivalen. Det blir en travel festival for 15 åringen som både kan synge, skyte og gå på ski!

Underholdning for Barn & Unge